Waarom elk bedrijf een online dashboard nodig heeft

Je webshop speelt tegenwoordig een grote rol binnen je bedrijf. Steeds meer bedrijven krijgen te maken met een webshop en hebben er belang bij dat deze goed presteert/functioneert. Maar hoe creëer je het bewustzijn en betrek je mensen bij de vooruitgang en groei van je webshop?

Met een online dashboard op de werkvloer betrek je de medewerkers bij wat er online speelt en zorgt voor bewustwording. Met notificaties op het dashboard kan een medewerker herinnert worden om een nieuwsbrief te sturen. Of bijvoorbeeld als er een nieuwe weborder binnenkomt verschijnt er een melding. Allemaal toepassingen die denkbaar zijn voor een online dashboard.

Het online dashboard is het verzamelpunt van actuele informatie die voor jouw bedrijf van belang zijn. Of het nou gaat om het actuele weborders, bezoekers, social media activiteiten, het kan allemaal visueel weergegeven worden op jouw dashboard. We zien een kloof ontstaan tussen de werknemer en de ondernemer of marketing- en salesafdeling. Gebrek aan interesse of aan inzicht in de invloed van online kanalen op de verkoop. Wellicht een bedreiging voor de medewerker waardoor er snel onbegrip ontstaat en met als gevolg weinig betrokkenheid.

Een applicatie die Avancé gebruikt is Klipfolio.


Over ons in het kort

Avancé is een full-service internetbureau en gespecialiseerd in het bedenken, maken, onderhouden en analyseren van websites, webshops en applicaties. Wij helpen bedrijven en organisaties online succes te boeken.

Neem contact met ons op

Volg ons