De ranking van jouw website verhogen met SSL

SSL staat voor Secure Sockets Layer. Het is een encryptie-protocol dat communicatie tussen computers beveiligt. 

Communicatie over het internet is als het goed is openbaar. Met een SSL-certificaat is het verkeer van en naar een website versleuteld, waardoor derden de gegevens niet meer kunnen inzien. SSL is herkenbaar aan het **slotje** of de **groene balk** links naast het adres in de webbrowser. Een SSL-certificaat is bovendien belangrijk voor de identiteit van de website en de eigenaar daarvan.

Google geeft voorkeur aan beveiligde website

Op de Blogspot van Google hebben ze onlangs aangegeven dat zij het gebruik van HTTPS wil stimuleren. Google doet dit door extra ranking punten te gaan toekennen aan websites die onder een SSL-certificaat draaien. Vanaf januari 2017 gaat Google zelfs waarschuwingen geven wanneer je websites bezoekt die niet beveiligd zijn met een SSL-certificaat. Voor Google krijgt de beveiliging van websites een steeds grotere prioriteit.

Meer informatie over SSL certificaten

Over ons in het kort

Avancé is een full-service internetbureau en gespecialiseerd in het bedenken, maken, onderhouden en analyseren van websites, webshops en applicaties. Wij helpen bedrijven en organisaties online succes te boeken.

Neem contact met ons op

Volg ons