Zoekresultaten in Google verbeteren

Een goed bewaard bedrijfsgeheim is het algoritme van Google, die bepaalt welke website bovenaan komt te staan in de zoekresultaten. Zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization) oftewel SEO is een apart vakgebied. Er is genoeg over te lezen maar het toepassen hiervan is een kwestie van de richtlijnen van Google volgen.

Op de website van Google is enorm veel informatie te vinden waar, ook wij, elke dag mee bezig zijn. Elke dag leren wij weer nieuwe mogelijkheden om ervoor te zorgen dat een website beter gevonden kan worden. Eenvoudig is het niet, want er zijn genoeg personen en bedrijven, die pretenderen nummer 1 posities te kunnen behalen.

Onze klanten

Voor onze klanten verzorgen wij de technische handelingen zoals aanmelden bij 'Google Webmaster tools' en 'Bing'. Daarnaast wordt de website gecontroleerd met WooRank, Google speedtest en andere tools voor de webmaster. In het kort komt het erop neer dat wij de klant ontzorgen en alles eraan doen dat onze klant goed gevonden wordt.

Over ons in het kort

Avancé is een full-service internetbureau en gespecialiseerd in het bedenken, maken, onderhouden en analyseren van websites, webshops en applicaties. Wij helpen bedrijven en organisaties online succes te boeken.

Neem contact met ons op

Volg ons