Content Management Systeem (CMS)

Een Content Management Systeem (CMS) is een systeem dat wordt gebruikt om de inhoud van een site te beheren. Hierdoor kun je eenvoudig de inhoud van je website, webshop of (web)applicatie aanpassen.

Wij gebruiken verschillende Content Management Systemen waarmee je jouw website kunt aanpassen. WordPress, CraftCMS, of ons eigen Laravel CMS. Bij de Laravel CMS waarvoor je een licentie moet afnemen krijg je volledig support. Het gebruik van WordPress is gratis maar vereist een goede beveiliging en expertise in plug-ins.

Afhankelijk van de eisen en wensen zal er een keuze worden geadviseerd. Elk CMS heeft zijn voordelen en nadelen die wij met de klant vooraf zullen doornemen. Welk CMS sluit het beste aan bij die doelstellingen? Wat is het doel van de website die je via het CMS gaat beheren? Wat voor content wil je aanbieden? Hoe uitgebreider de website, hoe meer functionaliteiten een CMS in huis moet hebben.

Over ons in het kort

Avancé is een full-service internetbureau en gespecialiseerd in het bedenken, maken, onderhouden en analyseren van websites, webshops en applicaties. Wij helpen bedrijven en organisaties online succes te boeken.

Neem contact met ons op

Volg ons