Een goede klantenservice is ons bestaansrecht

Het bestaansrecht en doel van Avancé Internetbureau is om maximale service aan onze klanten te verlenen. Alleen deze klantgerichte service kan resulteren in de meest tevreden klanten. De ondersteuning die wij bieden kan telefonisch, via e-mail, Skype, WhatsApp of via de online chat. Met onze online applicatie 'Helpje' verlenen we nog meer service naar onze klanten.

Mocht je vragen hebben over jouw website, dan staan de medewerkers van Avancé voor jou klaar om je te helpen. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar en streven er altijd naar om jouw vraag binnen 24 uur te beantwoorden. De continuïteit van jouw website is daarmee gegarandeerd.

  • Helpdesk en onderhoud van technieken
  • Continuïteit van jouw website
  • Vragen of advies over het gebruik van je website

Wij weten hoe belangrijk service gerichte ondersteuning is. Het is fijn als je complexe zaken uit handen kunt geven aan een partij met expertise, dit scheelt tijd en frustratie. Wij zijn ons hiervan bewust en doen ons best om jou zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Jij kunt je zodoende volledig richten op jouw eigen expertise en bedrijfsvoering.


Over ons in het kort

Avancé is een full-service internetbureau en gespecialiseerd in het bedenken, maken, onderhouden en analyseren van websites, webshops en applicaties. Wij helpen bedrijven en organisaties online succes te boeken.

Neem contact met ons op

Volg ons