Professionele responsive webshop laten maken?

Webshops trekken nog altijd meer en meer consumenten. Het blijkt dat Nederlanders vorig jaar bij elkaar voor 20,16 miljard euro besteedden in webshops. In 2015 was dat nog bijna een kwart minder. Offline bestedingen namen afgelopen jaar met 1 procent af. Online shoppen en E-commerce groeit nog elke dag. Het is duidelijk: Steeds meer ondernemers zien kansen in een webshop als succesvol afzetkanaal.

Dagelijks bouwen en onderhouden wij webshops voor diversen klanten. Iedere webshop is bij ons uniek en krijgt zijn eigen individuele benadering. Bovendien denken wij graag met jou mee en passen wij onze ervaring graag toe om jouw webshop een extra zetje in de rug te geven.

Mobielvriendelijke webshop

De laatste jaren navigeren internet gebruikers steeds vaker het internet met hun smartphone of tablet. Hierdoor is het erg belangrijk dat jouw website goed werkt op schermen met verschillende formaten. Dit kan in sommige gevallen erg lastig zijn omdat er veel minder ruimte is om jouw inhoud weer te geven. Je zult dus moeten afwegen welke onderdelen het belangrijkst zijn en hier de nadruk op leggen. Dit biedt extra uitdagingen waar wij graag met jou over brainstormen. Bovendien kunnen wij met onze webshop ervaring een passend advies geven. Wij verbeteren graag jouw online verkoop activiteiten en streven naar een optimale gebruikerservaring in jouw webshop.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw webshop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

Over ons in het kort

Avancé is een full-service internetbureau en gespecialiseerd in het bedenken, maken, onderhouden en analyseren van websites, webshops en applicaties. Wij helpen bedrijven en organisaties online succes te boeken.

Neem contact met ons op

Volg ons