Zoekmachine optimalisatie

Goed gevonden worden op internet is belangrijk. Avancé is een bureau dat diverse zoekmachine marketing diensten (SEO) aanbiedt aan bedrijven. Het belangrijkste van SEO is dat jouw website of webshop groeit in populariteit op internet en dat als gevolg hiervan jouw website of webshop relevanter en beter vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing.

Wij kunnen u geen nummer 1 positie beloven

Ondanks dat er bedrijven zijn die dit wel doen, betaalt u hier ook stevig voor, vaak zonder effect. Wij geloven hier niet in en 'Google' al helemaal niet. We optimaliseren en passen zoekmachine marketing toe op basis van de langere termijn. Zo kunnen wij bijvoorbeeld jouw website technisch optimaliseren voor Google. Wij kunnen bijvoorbeeld de laadsnelheid van jouw site vergroten, de inhoud controleren op mogelijke obstakels en jouw website optimaliseren conform de richtlijnen van Google.

Optimaal resultaat behalen en hoger komen in Google?

Staat je website nog niet hoog genoeg in de zoekresultaten van Google of wil je graag aan de slag met het optimaliseren van je website? Ben je niet tevreden met hetgeen iemand vindt als hij op zoek is naar jouw bedrijf? Of wil je gewoon weten hoe je website ervoor staat en welke dingen verbeterd kunnen worden? 

Wij helpen je daar graag bij en kunnen je hierin verder adviseren. Neem contact op met onze SEO specialist om de mogelijkheden te bespreken.

Over ons in het kort

Avancé is een full-service internetbureau en gespecialiseerd in het bedenken, maken, onderhouden en analyseren van websites, webshops en applicaties. Wij helpen bedrijven en organisaties online succes te boeken.

Neem contact met ons op

Volg ons